Jag välkomnar till ett nytt spännande år! 

07.01.2024

Där Du kan hitta en hållbar vana som ger dig återhämtning både för kroppen och sinnet. I årets början har vi människor en vana att vilja etablera sunda vanor, förändringar och förbättringar. Något som vi egentligen kan göra när som helst på året, men oftast är det vid den här tiden som vi tar ett extra tag och har mer fokus att hämta energi och inspiration för att starta om med nya vanor. Men visst skulle du vilja skapa vanor du aldrig behöver ta semester ifrån, vanor som är hållbara och som kan ta dig till ett stressfritt liv! Vanor som inte bara är just under en tid, för att du sedan faller tillbaka i samma gamla vanor igen. Visst skulle du vilja hitta ett sätt att leva utan stress och värk och som inte är så svårt att hålla i! Vill du få in det enkla i din vardag som skapar rörelsefrihet, glädje och ett lugnare nervsystem! Känner du att du letat efter det där lilla som kan ge dig det bästa för din kropp och sinne och att du för en gångs skull får en återhämtning som håller i längden. Kanske du också känner dig vilsen i livet och längtar efter en förändring, där du får lära känna dig själv på riktigt och vad din kropp och själ behöver för att må bra!


Genom Sensing Yogans fantastiska, tillåtande och mjuka rörelser får du möjlighet att släppa på spänningar och låsningar som kan sitta djupt i bindväven, vara mer i nuet, lugna nervsystemet, få mer kunskap om din kropps signaler och att faktiskt börja lyssna på dem, samt reducera stress. 

Sensing Yogan är helt på kroppens villkor! Vi pressar inte kroppen till något den inte vill, vi sluter ögonen för att få in rätt rörelse för just våra egna kroppar, vi stretchar inte eller är i någon linjering, vi släpper på krav och prestation. Vi hämtar hem oss till den vi är ämnad att vara, utan all stress, värk, stelheter och måsten. Vi hämtar hem våra rörelsemönster som vi hade när vi var små som gunga, vagga, skaka, lirka,spirala, pandikulera(kroppsgäspa), rocka, sträcka igenom. 

För mig har just Sensing Yogan varit det mest kraftfulla verktyget som har gjort mig smärtfri, mer rörlig och smidig, minskat min inre stress, saktat ner min tankeverksamhet, gett mig mer glädje och energi och framförallt att det är lätt att få in i vardagen. 

Vill du veta mer?