Helene Rudström
Helene Rudström

Om mig

Hej och välkommen till mig

Jag heter Helene och välkomnar dig till mig!

Jag är gift och mamma till två killar och arbetar som förskollärare, men har även ett brinnande intresse för människors hälsa och hur vi kan hitta återhämtning i vårt stressiga samhälle idag.

 När utmattningen blev ett faktum 2014 bestämde jag mig för att jag aldrig skulle tillbaka den jag var innan, den som gjorde att jag blev utmattad.  Vägen var inte att gå tillbaka, utan nu började sökandet efter en annan väg att vandra. Det här innebar att jag valde att utbilda mig till avspännings-och stresspedagog, mindfulnessinstruktör, återhämtningsterapeut och Sensing Yoga instruktör. Efter  "kraschen" 2014 växte också ett intresse fram för att hjälpa andra i samma situation , eftersom jag själv inte förstod att jag var på väg in i en utmattning.  I hela mitt liv hade jag levt, men vems liv hade jag levt?
2014 hamnade jag i en livskris och undrade vad som hade skett, vem jag var och hur sjutton hamnade jag här? 

Här började en resa att hitta orsaken bakom orsaken och mycket av den resan har inneburit att hitta återhämtning i vardagen samt att se på mig själv. 

Mer och mer har jag upptäckt att det finns ett annat sätt att leva och det innebär att leva mer inifrån mig själv istället för ett liv på autopilot, till att stanna upp, stilla tankarna och lyssna inåt-till hjärtat och själens röst. 
Jag får nu äntligen blomma ut och leva mitt liv på riktigt🌺🌺🌺 


Här började livet på riktigt genom att låta själen få ta mer plats. Ett mer själfullt jag...

Mina utbildningar

Sensing Yoga instruktör
Diplomerad Återhämtningsterapeut
Diplomerad Avspännings och stresspedagog
Certifierad Mindfulnessinstruktör MBSR

Ta ett djupt andetag, upplev dig själv i detta nu.

.Livet pågår nu! 

      Inte igår och inte imorgon,
bara just nu i denna stunden!

 Enjoy life as it is, right now!  

                                                   ❤